Skip to content

ONTDEK ONS VERHAAL: WIE WIJ ZIJN

Bij Virtix Media geloven wij, Sven en Marnix, dat echte creativiteit ontstaat uit vriendschap en passie.

Als beste vrienden en mede-oprichters hebben we onze gedeelde passie voor content creatie omgezet in ons dagelijks werk. Met een scherp oog voor detail en een onverzadigbare drang naar innovatie, streven we ernaar om elk project uniek te maken. Onze liefde voor het vastleggen van momenten en het vertellen van verhalen ziet u terug in elk van onze producties. Van adembenemende foto’s tot meeslepende video’s, wij zorgen ervoor dat elk stuk content niet alleen de aandacht trekt, maar ook blijvend indruk maakt.

Bij Virtix Media laten we onze creativiteit de vrije loop om content te creëren die niet alleen gezien, maar ook gevoeld wordt.

Sven van Duijn

Met een achtergrond in Commerciële Economie ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Mijn enthousiasme voor het verkennen van onbekende bestemmingen komt tot uiting in mijn passie voor reizen—zoals die memorabele roadtrip met een oldtimer naar Denemarken—en wordt weerspiegeld in mijn werk bij Virtix Media. Ik geniet van het leven, of het nu gaat om feesten met vrienden of om gezellige gameavonden thuis.

Naast het voetballen met mijn vriendenteam, heb ik een grote liefde voor auto’s. Ik volg de Formule 1 en bezoek regelmatig autoshows om de nieuwste modellen en klassieke auto’s te bewonderen.

Deze passies voeden mijn creativiteit en dragen bij aan mijn rol bij Virtix Media, waar ik dagelijks mijn liefde voor creatieve content kan uitleven.

Marnix kraus

x

Bekijk hier wat
wij te bieden hebben

Bij Virtix Media zijn we gespecialiseerd in het vastleggen en versterken van uw boodschap door middel van professionele beeldcreatie. We bieden een breed scala aan diensten aan:

Videografie

Video is een krachtig medium om een verhaal te vertellen. Wij bieden diverse videografiediensten aan, zoals bedrijfsfilms die uw merkidentiteit versterken, reviewvideo’s die producten tot leven brengen, aftermovies die de essentie van uw evenementen vangen, vacaturevideo’s die de juiste talenten aantrekken, behind-the-scenes video’s die een kijkje geven in het maakproces, en commerciële video’s die uw boodschap effectief overbrengen.

Social Media

In het digitale tijdperk is social media een essentieel platform voor merkengagement. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van content die naadloos aansluit op diverse social media kanalen. Van strategische planning tot de uitvoering, we zorgen dat elke post, elk beeld, en elke video optimaal is ingesteld om uw aanwezigheid online te versterken en uw publiek te vergroten.

Fotografie

Wij leveren maatwerk in verschillende vormen van fotografie. Of het nu gaat om het vastleggen van de dynamiek van een event met reportagefotografie, het in beeld brengen van sportieve hoogtepunten, of het creëren van krachtige reclamefotografie, wij zorgen dat elk beeld spreekt.